Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 585g629kcal49.3g81.8g2g40.9g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow585g438kcal32.1g70.1g2.9g0g
Paprika keltainen 468g141kcal4.4g23.8g0.9g9.4g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g631kcal0g0g70.1g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1169g409kcal18.7g80.7g1.2g16.4g
Kasvisliemikuutio 26g78kcal2.4g3.5g6g0.4g
Juusto, cheddar 281g1158kcal71.9g0.3g96.5g0g
Chili paprika punainen9g3.7kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6860g7166kcal367.6g551.4g360.4g142.6g
Valittu annoskoko3430g3583kcal183.8g275.7g180.2g71.3g
Annoskoko puolitettuna1715g1792kcal91.9g137.9g90.1g35.7g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884