Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)2104g3451kcal526.1g18.9g138.9g0g
Kananmuna kuoreton 772g1101kcal96.4g2.3g79.1g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g210g272kcal8.8g10.7g21g0g
Sitruunamehu, laimentamaton140g30kcal0.4g2.2g0g0.1g
Voi 98g712kcal1.2g0.4g79.8g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)105g86kcal10g11.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6860g11303kcal1285.8g92.2g637.6g0.2g
Valittu annoskoko3430g5651kcal642.9g46.1g318.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna1715g2826kcal321.5g23.1g159.4g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607