Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 600g465kcal105.3g0g4.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 41g358kcal0g0g40.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 17g50kcal1.6g5.6g2.3g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 600g204kcal6.6g32.4g1.2g17.4g
Tomaattimurska 600g176kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Persilja 3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kurkuma, annos 2g1.5g0.7kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6864g2575kcal240.2g145.2g99.8g62.2g
Valittu annoskoko3432g1288kcal120.1g72.6g49.9g31.1g
Annoskoko puolitettuna1716g644kcal60.1g36.3g25g15.6g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804