Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2098g3483kcal398.7g0g209.8g0g
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Sipuli (kuorittu)390g105kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 600g385kcal19.2g28.9g21g0.1g
Kananmuna kuoreton 300g428kcal37.5g0.9g30.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6864g9453kcal922g97.4g597.8g13.4g
Valittu annoskoko3432g4727kcal461g48.7g298.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna1716g2363kcal230.5g24.4g149.5g3.4g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689