Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2000g2874kcal320g0g178g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1000g1200kcal34g36g100g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)32g170kcal0g0g19.2g0g
Tilli, tuore 400g120kcal14.8g3.6g3.2g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6864g8727kcal737.6g79.2g600.8g16.8g
Valittu annoskoko3432g4364kcal368.8g39.6g300.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna1716g2182kcal184.4g19.8g150.2g4.2g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203