Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 527g752kcal65.9g1.6g54g0g
Sokeri 306g1240kcal0g305.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 312g1069kcal31.7g218g3.7g10.9g
Vispikerma Flora 20%599g1318kcal18g29.9g119.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki599g335kcal50.9g29.9g1.2g0g
Mansikka 479g223kcal2.4g40.2g1g9.1g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)599g359kcal3g77.9g3g12.6g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6865g10634kcal345g1414.4g365.4g65.4g
Valittu annoskoko3432g5317kcal172.5g707.2g182.7g32.7g
Annoskoko puolitettuna1716g2659kcal86.3g353.6g91.4g16.4g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653