Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2250g383kcal9g56.3g13.5g15.8g
Pekoni (Dulano)270g691kcal48.6g8.6g51.3g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Kananmuna 50g(kpl)450g567kcal49.5g1.4g40.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g225g878kcal65.2g3.4g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6876g5195kcal353.2g166.8g346.6g40g
Valittu annoskoko3438g2598kcal176.6g83.4g173.3g20g
Annoskoko puolitettuna1719g1299kcal88.3g41.7g86.7g10g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882