TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)749g2074kcal82.4g381.8g21.7g21g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)1198g3342kcal215.6g0g275.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g45g1.3kcal0g0.4g0.4g0g
Porkkana 162g53kcal1g9g0.3g4.1g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Luumutomaatti pirkka, 83g207g41kcal1.2g7.9g0.6g12.4g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%326g751kcal94.7g8.2g39.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%599g719kcal17.4g27g59.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g45g404kcal0g0g44.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6876g14829kcal827.4g879g885.4g78.6g
Valittu annoskoko3438g7415kcal413.7g439.5g442.7g39.3g
Annoskoko puolitettuna1719g3707kcal206.9g219.8g221.4g19.7g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945