Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g1442g1874kcal302.7g0g72.1g0g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Lihaliemikuutio Maggi40g111kcal3.6g2.8g9.1g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Vesi1802g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g18.9g0.3g0.9g
Voimariini normaalisuolainen18g130kcal0.2g0.2g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6876g4483kcal621.8g55.6g192.4g6.4g
Valittu annoskoko3438g2242kcal310.9g27.8g96.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna1719g1121kcal155.5g13.9g48.1g1.6g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480