Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 60g20kcal0.3g2.1g0.4g2g
Sokeri 21g86kcal0g21.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10g32kcal0g7.8g0g0.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g2.8g17kcal0.2g1.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g309kcal1g65.6g2.8g4.2g
Valittu annoskoko344g154kcal0.5g32.8g1.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna172g77kcal0.3g16.4g0.7g1.1g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353