Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Vadelma 132g54kcal1.3g5.4g1.1g4.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g53kcal0g13.1g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe6.6g19kcal0.1g3.7g0g2.6g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 27g75kcal4.1g0.1g6.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 79g34kcal7.8g0.3g0.1g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g40g165kcal31g2.5g3.5g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)40g139kcal5.6g22.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g1195kcal99.8g94.6g41.2g15g
Valittu annoskoko344g597kcal49.9g47.3g20.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna172g299kcal25g23.7g10.3g3.8g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177