Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 125g35kcal1.5g5.1g0.2g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 13g4.1kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g302kcal4.2g39.6g11.8g8.4g
Valittu annoskoko344g151kcal2.1g19.8g5.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna172g76kcal1.1g9.9g3g2.1g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976