Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 52g14kcal0.6g2.1g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 130g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 37g10kcal0.6g1.3g0.1g0.7g
Purjosipuli 11g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Lanttu 6.9g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Paprika punainen 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)69g17kcal0.7g3.8g0g1g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g1.7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g1.3g2.5kcal0g0.6g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g119kcal5.4g21g0.4g7.6g
Valittu annoskoko344g60kcal2.7g10.5g0.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna172g30kcal1.4g5.3g0.1g1.9g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823