Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g113g68kcal4.2g8.2g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 47g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 39g122kcal4.1g23g0.9g2.1g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Tonnikala vedessä 85g88kcal19g0g1.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g28g73kcal8.4g0.6g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana689g932kcal91g66.2g33.4g4.2g
Valittu annoskoko344g466kcal45.5g33.1g16.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna172g233kcal22.8g16.6g8.4g1.1g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933