Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1470g2096kcal183.7g4.4g150.6g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 668g391kcal65.5g20.7g2.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g134g13kcal2g0g0.8g113.6g
Leivinjauhe 134g235kcal6.9g50.5g0g0.7g
Manteli, jauhettu, n. 1dl802g4825kcal193.2g52.9g432.8g56.1g
Vehnälese 120g274kcal16g18.5g5.4g45.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 114g766kcal30.5g7.8g65.9g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g17201kcal995.6g309.6g1316.4g459g
Valittu annoskoko3440g8600kcal497.8g154.8g658.2g229.5g
Annoskoko puolitettuna1720g4300kcal248.9g77.4g329.1g114.8g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855