Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2504g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 601g196kcal2.6g20.7g4.2g19.8g
Sokeri 213g864kcal0g212.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 95g319kcal0.1g77.6g0g1.3g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g28g166kcal1.9g16g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g3088kcal9.2g653.8g27.6g42.2g
Valittu annoskoko3440g1544kcal4.6g326.9g13.8g21.1g
Annoskoko puolitettuna1720g772kcal2.3g163.5g6.9g10.6g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353