Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2626g3774kcal420.2g0g233.7g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.5g7.1kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Creme Bonjour Yrttitarha499g1498kcal17g30.5g144.8g0g
Tilli, tuore 300g90kcal11.1g2.7g2.4g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g10737kcal897.2g68.6g762g14g
Valittu annoskoko3440g5369kcal448.6g34.3g381g7g
Annoskoko puolitettuna1720g2684kcal224.3g17.2g190.5g3.5g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571