Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g400g56kcal7.6g4.8g0.8g0g
Kananmuna, keitetty 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro30g9kcal0.6g1.3g0.1g1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2000g1515kcal37.4g308.4g4g20g
Punasipuli, kuorittu, 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Sinappi 64g84kcal2.8g9g3.8g1.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)30g6kcal0g1.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 180g1590kcal0g0g179.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g8448kcal263.8g662.4g512.6g47g
Valittu annoskoko3444g4224kcal131.9g331.2g256.3g23.5g
Annoskoko puolitettuna1722g2112kcal66g165.6g128.2g11.8g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174