Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2450g442kcal13.7g61.2g9.8g17.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)875g175kcal5.2g30.6g2.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.3g0.3g28g0g
Timjami 7g20kcal0.6g1.9g0.5g2.6g
Mustapippuri, annos 1g7g16kcal0.8g2.7g0.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g70g67kcal0.8g12.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g1951kcal42.8g218.8g82.2g39.4g
Valittu annoskoko3444g975kcal21.4g109.4g41.1g19.7g
Annoskoko puolitettuna1722g488kcal10.7g54.7g20.6g9.9g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181