Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g541g324kcal8.1g70.3g0.5g4.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Lohifileepalat (Findus)901g1172kcal189.2g4.5g45.1g0g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Kalaliemikuutio 33g101kcal3.3g11.2g4.6g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g511kcal3g4.5g52.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Maustepippuri, annos 1g12g0.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6894g4777kcal420.2g246.6g231.8g24g
Valittu annoskoko3447g2389kcal210.1g123.3g115.9g12g
Annoskoko puolitettuna1724g1194kcal105.1g61.7g58g6g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297742