Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g401g56kcal7.6g4.8g0.8g0g
Kananmuna, keitetty 661g943kcal82.6g2g67.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro30g9kcal0.6g1.3g0.2g1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2002g1517kcal37.4g308.8g4g20g
Punasipuli, kuorittu, 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Sinappi 64g84kcal2.8g9g3.8g1.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)30g6kcal0g2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 180g1592kcal0g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6896g8457kcal264g663.4g513.4g47g
Valittu annoskoko3448g4229kcal132g331.7g256.7g23.5g
Annoskoko puolitettuna1724g2114kcal66g165.9g128.4g11.8g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174