Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g63g350kcal5g23.1g26.3g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g125g425kcal3.1g103.8g0.6g2.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3g11kcal0.6g0.3g0.7g0.9g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Siirappi 35g106kcal0g25.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g2933kcal25g393.2g141.8g6.8g
Valittu annoskoko345g1466kcal12.5g196.6g70.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna173g733kcal6.3g98.3g35.5g1.7g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785