Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 225g440kcal42.1g0g30.4g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g94g103kcal2.2g3.8g9.4g0g
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1103kcal90.4g8.8g80g1g
Valittu annoskoko345g552kcal45.2g4.4g40g0.5g
Annoskoko puolitettuna173g276kcal22.6g2.2g20g0.3g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676