Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g18g21kcal0.4g1.1g1.6g0.3g
Ruokakerma Valio 4% K&P63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g9g32kcal1g6.5g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g289kcal8g36.4g10.6g6.4g
Valittu annoskoko345g145kcal4g18.2g5.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna173g72kcal2g9.1g2.7g1.6g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810