Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g175g613kcal14g136.5g1.1g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 54g44kcal0.7g2.3g3.3g1.2g
Porkkana, paistettu 25g22kcal0.2g1.5g1.5g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1578kcal47.2g280.6g28.8g3.8g
Valittu annoskoko345g789kcal23.6g140.3g14.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna173g395kcal11.8g70.2g7.2g1g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.7g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605