Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl125g450kcal2.5g3.4g47.5g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 125g48kcal4.1g3.5g1.9g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g7.5g4.1kcal0.4g0.2g0.1g7.5g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1425kcal32.6g23.6g133.6g15.4g
Valittu annoskoko345g713kcal16.3g11.8g66.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna173g356kcal8.2g5.9g33.4g3.9g
Arvot/100g100g207kcal4.7g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327