Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g104g83kcal1.6g7g5.2g0g
Munakoiso 83g19kcal0.4g2.6g0.2g2.1g
Kesäkurpitsa zucchini 104g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Broccoli 200 g42g8.7kcal1.4g0.8g0.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g2.5g10kcal0.6g0g0.8g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g325kcal9.4g26.2g18.6g5.8g
Valittu annoskoko345g163kcal4.7g13.1g9.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna173g81kcal2.4g6.6g4.7g1.5g
Arvot/100g100g47kcal1.4g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378