TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g211g43kcal1.3g8g0.6g3g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.2g0.3g1.3g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Lihaliemi laimennettu 56g11kcal0g1.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana691g253kcal4.4g26.4g13.8g8.6g
Valittu annoskoko346g127kcal2.2g13.2g6.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna173g63kcal1.1g6.6g3.5g2.2g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347099