Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g26g91kcal5.5g16.5g0.3g4.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g10g90kcal0g0g10.1g0g
Sieni tatti, hapero 113g31kcal2.1g3.3g0.6g2.1g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g11g33kcal0.7g6.5g0.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)75g120kcal2g2g11.2g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g26g103kcal8.4g0g7.6g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana691g985kcal39.2g64.4g61g15.8g
Valittu annoskoko346g493kcal19.6g32.2g30.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna173g246kcal9.8g16.1g15.3g4g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144