Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos17g120kcal0.1g0.1g13.3g0g
Valkokaali keräkaali 1667g463kcal19.8g67.7g3.3g35g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g47kcal1.5g1.2g3.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g217g61kcal1.3g12.9g0.4g5.4g
Paprika punainen 283g83kcal2.7g12.7g1.1g5.4g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g417g500kcal9.6g20g41.7g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen667g927kcal126.7g0g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6900g4400kcal323.4g229.2g220.6g91.6g
Valittu annoskoko3450g2200kcal161.7g114.6g110.3g45.8g
Annoskoko puolitettuna1725g1100kcal80.9g57.3g55.2g22.9g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744