Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g875g306kcal8.7g56.8g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Rypsiöljy 26g232kcal0g0g26.2g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka175g47kcal3.3g7.3g0.3g4.2g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g175g612kcal22.9g121.4g3g5.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow23g59kcal2.3g2.3g4.5g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g227g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Vesi, vesijohtovesi 1749g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6902g2763kcal83.6g423.8g78.8g38.8g
Valittu annoskoko3451g1382kcal41.8g211.9g39.4g19.4g
Annoskoko puolitettuna1726g691kcal20.9g106g19.7g9.7g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625