Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 933g327kcal43.1g18.2g2.8g23.3g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g350g49kcal6.6g1.4g1.7g0g
Vesi1865g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g233g396kcal4.7g12.4g35g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6902g1583kcal110.6g70.8g79.2g49g
Valittu annoskoko3451g791kcal55.3g35.4g39.6g24.5g
Annoskoko puolitettuna1726g396kcal27.7g17.7g19.8g12.3g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026