Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 600g195kcal2.6g20.7g4.2g19.8g
Sokeri 408g1657kcal0g407.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 46g153kcal0g37.2g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 2402g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g4011kcal5.2g931.6g8.4g40.8g
Valittu annoskoko3456g2005kcal2.6g465.8g4.2g20.4g
Annoskoko puolitettuna1728g1003kcal1.3g232.9g2.1g10.2g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100771