Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 449g103kcal8.1g10.8g0.9g9.4g
Vehnäjauho puolikarkea 146g501kcal14.9g102.2g1.8g5.1g
Lohipakaste PIRKKA1797g3234kcal359.3g0g197.6g0g
Mustapippuri 29g82kcal3.2g11.2g1g7.7g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 126g892kcal0.5g0g100.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 449g152kcal13.7g22g0.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl449g382kcal6.3g19.8g31.4g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g10689kcal812g332g667.4g44.4g
Valittu annoskoko3456g5344kcal406g166g333.7g22.2g
Annoskoko puolitettuna1728g2672kcal203g83g166.9g11.1g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124