Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g601g102kcal2.4g15g3.6g0g
Sipuli, paistettu 481g487kcal6.2g23.4g39.4g8.3g
Pekoni, paistettu 842g4334kcal138.3g0g426.5g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g271g406kcal48.7g3g24.3g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1202g3968kcal24g36.1g420.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g439kcal0.6g0.6g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g19470kcal440.4g156.2g1925.2g17.2g
Valittu annoskoko3456g9735kcal220.2g78.1g962.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna1728g4868kcal110.1g39.1g481.3g4.3g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776