Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 90g797kcal0g0g90.2g0g
Kesäkurpitsa1052g179kcal4.2g26.3g6.3g7.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1803g366kcal10.8g68.5g5.4g25.2g
Aurajuusto511g1737kcal102.2g0g148.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g6158kcal234.4g189.6g500.2g65.2g
Valittu annoskoko3456g3079kcal117.2g94.8g250.1g32.6g
Annoskoko puolitettuna1728g1540kcal58.6g47.4g125.1g16.3g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569