Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2147g1627kcal40.2g331.1g4.3g21.5g
Kananmuna kuoreton 117g167kcal14.7g0.4g12g0g
Kauralese 54g193kcal9.7g24.5g4.1g9.4g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 215g737kcal21.9g150.3g2.6g7.5g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)344g419kcal7.6g93.4g1g2.7g
Kananmuna kuoreton 118g169kcal14.8g0.4g12.1g0g
Kananmuna, keitetty 236g337kcal29.5g0.7g24.2g0g
Maito, Kevyt215g99kcal6.9g10.3g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g7494kcal290.6g1222.2g127g82.2g
Valittu annoskoko3456g3747kcal145.3g611.1g63.5g41.1g
Annoskoko puolitettuna1728g1874kcal72.7g305.6g31.8g20.6g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196