Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1129g633kcal96g56.5g2.3g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1129g8132kcal11.3g11.3g903.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1175g4030kcal119.7g822.2g14.1g41.1g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g25668kcal456.4g1797g1839.8g82.4g
Valittu annoskoko3456g12834kcal228.2g898.5g919.9g41.2g
Annoskoko puolitettuna1728g6417kcal114.1g449.3g460g20.6g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330