Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1869g394kcal22.4g63.6g3.7g39.3g
Hirvenjauheliha oma saalis1005g1125kcal221g0g30.1g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g327g916kcal58.9g1.6g75.2g0g
Sipuli, paistettu 234g236kcal3g11.4g19.2g4g
Voi 23g170kcal0.3g0.1g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6916g5683kcal611.2g153.4g294.4g86.6g
Valittu annoskoko3458g2842kcal305.6g76.7g147.2g43.3g
Annoskoko puolitettuna1729g1421kcal152.8g38.4g73.6g21.7g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508