Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu101g147kcal16.7g1.5g8.6g2.5g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g5.6g10kcal0.1g2.4g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g5.6g1.1kcal0g0.4g0g0g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Paprikajauhe 0.7g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Parsa puhdistettu 94g30kcal2.7g1.9g0.6g3.3g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika punainen 41g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.2g22kcal0.9g0.2g1.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g636kcal43.2g37.2g33.2g18g
Valittu annoskoko347g318kcal21.6g18.6g16.6g9g
Annoskoko puolitettuna173g159kcal10.8g9.3g8.3g4.5g
Arvot/100g100g92kcal6.2g5.4g4.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927