Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 105g25kcal1.9g2.3g0.3g2.4g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl58g18kcal2.7g1.1g0.2g0.9g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g15g15kcal2.6g0g0.4g0g
Paprika, punainen76g20kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Kadett juustoraaste (Arla)35g80kcal10.1g0.9g4.2g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g58g35kcal1.8g4.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g384kcal39.6g24.4g13.2g9.6g
Valittu annoskoko346g192kcal19.8g12.2g6.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna173g96kcal9.9g6.1g3.3g2.4g
Arvot/100g100g56kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089