Perunamuusi Special Laurendo Al Meira

Kuori n.26 keskikokoista perunaa (n.1,36 kg kuorittuna), A´40-75g kuorittu peruna.

Keitä kypsiksi ja kaada vesi pois.

Anna olla hetken kannen alla ilman että teet mitään, kun vesi on kaadettu pois.

Laita nokare voita (20g) perunoiden sekaan ja anna sulaa rauhassa.

Muussaa perunat ja lisää joukkoon hyppysellinen suolaa ja 3,5dl kevytmaitoa.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 271g205kcal5.1g41.7g0.5g2.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)4.6g34kcal0g0g3.7g0g
Kevytmaito (Ingman)70g32kcal2.2g3.3g1g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g541kcal14.6g90g10.4g5.4g
Valittu annoskoko346g271kcal7.3g45g5.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna173g135kcal3.7g22.5g2.6g1.4g
Arvot/100g100g78kcal2.1g13g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160183