BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.2g47kcal0g0g5.2g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Broilerin nahaton rintafilee175g180kcal40.4g0g2.6g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni88g114kcal2.6g1.8g11.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g709kcal87.2g8.2g38.6g1.4g
Valittu annoskoko346g354kcal43.6g4.1g19.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna173g177kcal21.8g2.1g9.7g0.4g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517