Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa226g38kcal0.9g5.6g1.4g1.6g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%75g188kcal11.3g2.3g15g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g8.3g24kcal0.7g1.4g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g521kcal26.8g22.2g36.4g4.4g
Valittu annoskoko347g261kcal13.4g11.1g18.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna173g130kcal6.7g5.6g9.1g1.1g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175