Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g147g177kcal25g2.4g7.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g58g44kcal3.2g7g0.3g0g
Hillosipulisäilyke 15g7.5kcal0.2g1.5g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g2g0g0g
Porkkana 29g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy 10g87kcal0g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g722kcal61g37.4g35.2g4.4g
Valittu annoskoko347g361kcal30.5g18.7g17.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna173g181kcal15.3g9.4g8.8g1.1g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.4g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457