Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g225g391kcal15.1g73.1g3.1g6.7g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g9g19kcal1.2g1.9g0.7g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g113g243kcal27.8g0g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g1306kcal88.2g150g36.8g13.4g
Valittu annoskoko347g653kcal44.1g75g18.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna173g327kcal22.1g37.5g9.2g3.4g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.6g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943