Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 37g265kcal0.4g0.1g29.7g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.8g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl3.8g4.9kcal0.5g0g0.3g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g196kcal5.8g39.9g0.7g2g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g69g34kcal0.7g8.2g0.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl29g99kcal0.6g0.9g10.2g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g73g48kcal8g3.1g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 12g7.5kcal0.4g0.6g0.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.6g0.1kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl32g42kcal4.2g0.1g2.7g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 4.7g18kcal0.3g3.9g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g1657kcal42g170.4g90g4.2g
Valittu annoskoko347g829kcal21g85.2g45g2.1g
Annoskoko puolitettuna173g414kcal10.5g42.6g22.5g1.1g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508