Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g141g42kcal1.4g5.6g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 20g21kcal1.6g3.2g0.1g0.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Flora culinesse8.5g63kcal0g0g6.9g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g57g51kcal0.6g3.4g4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g551kcal9.2g36.6g38.4g6.6g
Valittu annoskoko347g276kcal4.6g18.3g19.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna173g138kcal2.3g9.2g9.6g1.7g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026