Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty127g86kcal1.9g18.6g0.3g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Palsternakka 70g45kcal0.4g8.3g0.3g3.2g
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g449kcal11.2g71.4g10.8g12.2g
Valittu annoskoko346g225kcal5.6g35.7g5.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna173g112kcal2.8g17.9g2.7g3.1g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641