Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 4.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Palsternakka 11g7.2kcal0.1g1.3g0g0.5g
Selleri, annos 50g11g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Lanttu 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 68g93kcal12.7g0g4.7g0g
Dolmio Light Classico Bolognese113g42kcal1.4g8.8g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g337kcal30.8g29g9.8g6g
Valittu annoskoko347g168kcal15.4g14.5g4.9g3g
Annoskoko puolitettuna173g84kcal7.7g7.3g2.5g1.5g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953